Bruidsfotograaf Groningen

Awards

Over Kars Tuinder Fotografie

  Ik ging op mijn 15e fotografie studeren.

Na 3 jaar studeren en een stage in Belfast, had ik mijn eerste publicatie in het fotomagazine Focus en tentoonstellingen in Den Haag en Groningen.

Via documentaire fotografie kwam ik toevallig terecht in de bruidsfotografie.Door aan de trouwreportages een journalistieke draai te geven, voelde ik me snel thuis in de wereld van bruiloften.

In 1997 kon ik mijn kantoor openen aan de Eeldersingel 24 en daar zit ik nog steeds.

Ik begon portretten te maken van families, maar werkte ook voor enkele magazines en kranten. Steeds meer bedrijven wilden een website met unieke foto’s en ook daar begon ik aan te werken.

Mijn specialiteit is mensen fotograferen, op wat voor manier dan ook, en daar houd ik me nog steeds aan vast.

Ik heb inmiddels de nodige wedding awards gewonnen, zoals 10x de Fearless award, algemeen gezien als één van de belangrijkste in de wereld, 2x de Bruidsfoto Award, 5x de Masters of Wedding photography Award en een Excellence Award in Engeland.

De laatste jaren pak ik ook mijn oude hobby weer op, namelijk de sociale documentaire en kunst fotografie..

Hoogtepunt van het jaar 2017 zijn het winnen van de Monoviosions Award, beste zwart wit foto van het jaar 2017, en de prestigieuze National Geographic Award, publieksprijs voor de categorie, hoe kan het ook anders, mens.

In 2018 werd ik finalist bij de Lensculture Exposure Award met mijn kunst project “Closed Buttons”.

Inmiddels zijn deze foto’s tentoongesteld in Engeland, Frankrijk en Litouwen.

In 2019 wordt “Closed Buttons” tentoongesteld in het Groninger Museum, The Wallhouse II

Nog steeds geniet ik elke dag van de dingen die ik meemaak en de fantastische mensen die ik ontmoet. Dit maakt het vak van fotograaf erg boeiend.

Fotografie is mijn enorme passie en als ik daardoor mensen een mooie herinnering kan geven, in de vorm van een foto, dan is mijn doel bereikt.

Neem Contact Op

Only one word i can say ” Great ! ” i really love KTF, make a good pictures, unique, emotional, and natural..in my wedding was 28 July 2017 in Kasteel Wijenburg and not only they make a good pictures for our wedding but they got a picture awards from our wedding ..so so glad, Amazing ! Thank you KTF ~

Lianni Feenstra

Wauw wat een super gave foto’s hebben jullie gemaakt voor onze bruiloft!!! We hebben net alles bekeken in 1 woord geweldig. Ik raad iedereen jullie aan. 2 fotograven die je niet merkt tijdens je bruiloft, het is gewoon net of jullie erbij horen. Niets geen standaard foto’s!! Heel erg bedankt voor het mooie album alle andere foto’s!!! Groetjes Robert en Esther

Esther bultje

Jullie hebben prachtige foto s gemaakt op onze dag! Op de dag zelf waren jullie aanwezig en ook weer niet en hoorden er helemaal bij. Zo fijn! Wij hebben al veel complimenten gehad over hoe jullie te werk gingen. Sinds een week ons geweldige album in huis! Doordat  Kars de gehele dag aanwezig zijn geweest, vertelt het album een verhaal. Wat heeft geresulteerd tot bijzondere spontane foto s met emotie. Knap werk! Wij kunnen met trots ons album en alle digitale foto’s aan familie en vrienden laten zien en hebben geen seconde spijt dat jullie onze GROTE dag hebben gefotografeerd. Groetjes Jos en Elvira

Elvira Nijmeijer - Neutel
X
Ik ben verlegen, kun jij het gesprek niet beginnen?